Kerst met Gloria Deï

Het is bijna kerst en de optredens bij Gloria Deï  zijn alweer in volle gang. Zo is er vorige week zaterdag en zondag door een ensemble bij Tuincentrum ‘Tuin’ gespeeld in Zwaagwesteinde en in Leeuwarden.  Net als vorig jaar waren we uitgenodigd om voor de muzikale omlijsting te zorgen tijdens de drukbezochte dagen.

20151212_164313 20151212_182049

Dit jaar heeft Brassband Gloria Deï zelf een kerstmarkt georganiseerd. Deze vond plaats op zaterdag 12 december in dorpshuis Rehoboth. Er was van alles te doen; een mooie kerstfoto laten maken, kerstballen en kerstkaarten knutselen, Oud-Hollandse spelletjes spelen mede mogelijk gemaakt door SNL verhuur, de langste noot kunnen blazen en er werd gezorgd voor de catering. Alle leden hebben de handen uit de mouwen gestoken en hebben onder andere oliebollen, poffertjes en snert gemaakt. Ook werd er muzikale hulp verleend door het kinderkoor, Zingt Gode Lof en Jeugdbrassband Projunior. Het was een drukbezochte, sfeervolle kerstmarkt die goed in de smaak viel. De opbrengst voor de kerstmarkt wordt gebruikt voor de reis naar Mechelen op 16 en 17 april 2016 waar opgetreden zal worden op het Vlaams Open Brassband Kampioenschap.

IMG-20151212-WA0005 IMG-20151212-WA0008


Verder zal er tijdens kerst niet stil worden gezeten. Zo zal de kerstnachtdienst in Visvliet, Gerkesklooster en Oldeberkoop worden begeleid door verschillende ensembles. Op kerstochtend kan er in Gerkesklooster en Stroobos op de vroege ochtend worden genoten van mooie kerstmuziek. Op tweede kerstdag zal de kerkdienst in de Gereformeerde Kerk, in samenwerking met Zingt Gode Lof, georganiseerd worden door Gloria Deï.

Brassband Gloria Deï wenst een ieder prettige kerstdagen en een gelukkig en muzikaal 2016 toe!

 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie